VI GRÄVER LOKALT OCH KRYDDAR MED VÄRLDEN

 

Tareq Taylor driver Kockeriet sedan 2014. Amibitionsnivån har höjts successivt och restaurang Kockeriet är i dag ett gastronomiskt hus med råvaran i fokus.

I matsalen hyllar vi gastronomin och hantverket. Vi är en spelplats för människor som uppskattar restaurang. En plats där både gäster och personal skapar atmosfären tillsammans. Och vi vill berätta en historia bakom allt vi gör.

 

Tareq säger: ”Höja ambitionsnivån, bli ett gastronomisk hus, hantverk i centrum, råvaran i fokus, hylla det som skapat mig. Kärlek till maten, kärlek till allt.”

 

Våra ledord: Stolthet, passion, respekt och ära. Vi är trygga och säkra i det vi gör.

 

Vi har ett nära samarbete med Hvilan i Åkarp och där finns vår trädgård som vi odlar grönsaker i och hämtar grödor ifrån. Kött av hög kvalité handlar vi från lokala uppfödare. Förädlingen sker alltid på plats i vårt kök.