I åratal har jag önskat att skapa en mötesplats för kockar och matintresserade människor. En genuin varm mötesplats, där vi tillsammans kan utforska matlagningens fantastiska universum och dela härliga stunder med mat och dryck. Jag är så glad att det äntligen blivit verklighet!

Tillsammans med fastighetsägare Fredrik Laurin, JAP Bygg och Konsult AB, John Johannesson – Arrie Snickeri och Sveriges, enligt mig, bästa inredningsdesigner Mija Kinning har vi skapat en underbart vacker matstudio i det gamla spannmålsmagasinet på Norra Vallgatan 28,

Med mig har jag också mina finaste vänner och kollegor; Andrew Eves, köksmästare på Slottsträdgårdens kafé och ansvarig för våra menyer här på Kockeriet och Marie Koenen – eventansvarig, legendarisk i Malmös restaurangvärld. Marie ansvarar för matsalen och ser till att ni får en riktigt fin upplevelse här hos oss.

Sist men inte minst vill jag rikta ett varmt tack till våra samarbetspartners Ballingslöv, Kährs, Neff, Repro Restaurangprodukter och Siemens.

Välkommen

/Tareq Taylor