En helkväll för dina anställda!

marieAktuellt, Middag

En lyxig helkväll i city 695 SEK ex moms pp Börja med att lösa både kluriga och roliga uppgifter på Teamtastic med pepp och stöd från en av Teamtastics coacher. En runda tar ca 1,5 h och sedan tar ni en kort promenad över till oss för kvällens middag bestående av 4 rätter tillagade på lokala råvaror i säsong. Paketet inkluderar ”Personal touch” & 4 … Read More

Kristi himmelsfärdsveckan.

marieAktuellt

Denna veckan har vi öppet måndag-onsdag lunch och onsdag-lördag kväll. KOCKENS VAL – 4 RÄTTER Nypotatis-löjrom-pepparrot. Vit sparris-ägg-nässlor. Tupp-grön tomat- grön sparris. Rabarber-mandelglass-yoghurt. 449 kr Eller se hela menyn under ”kvällar på Kockeriet” Boka här på hemsidan under ”boka bord online” ellr ring oss på 040-796 06 Varmt välkomna!

Ny kock kockererar på Kockeriet!

marieAktuellt, Lunch

Som vi berättat tidigare så har Andrew Eves slutat hos oss, han har ett eget projekt på gång som kommer igång till hösten – vi lovar att berätta mer när det närmar sig. Jonas Dellow som varit vår souschef tidigare har tagit över köksmästarrollen och Emil Rosenkrantz har i sin tur blivit souschef. Vi har haft turen att få Daniel … Read More

Luncher påskveckan.

marieAktuellt, Lunch

Måndag: Grissida-majrova-äpple-raps. Tisdag: Sej-dill-ägg-pepparrot. Onsdag: Oxkind-rödvin-rödbeta-dragon. Torsdag: Anklår-kål-purjolök-persilja. Fredag: Stängt Vill du boka bord så gör du det under länken ”boka bord online”. Hoppas att vi ses!

Öppettider i påsken!

marieAktuellt

Skärtorsdagen kl 11.30-14.00 och öppnar igen kl 18.00-24.00 Långfredagen kl 18.00-24.00 Påskafton STÄNGT Annandag påsk STÄNGT Varmt välkomna!

Veckans luncher på Kockeriet

marieAktuellt

Måndag: Griskind-gula ärtor-persilja. Tisdag: Fiskkrokett-fänkål-citron-dill. Onsdag: Högrev-svamp-sidfläsk-vin. Torsdag: Tupp-rotselleri-libbsticka-tomat. Fredag: Lammbringa-morot-kapris-gräslök.  Vegetarisk: Jordärtskocka-gula ärtor-hasselnöt-äpple.  

Trettondagen

marieAktuellt

Vi har ingen lunch fredagen den 6/1 men däremot håller vi såklart öppet här på kvällen. Vill du boka bord görs det lättast via www.kockeriet.se/bokabordonline eller ring oss på 040-79606 Varmt välkomna!

Julöppet på Kockeriet 2016

marieAktuellt, Middag

Vi har lunchöppet fram till den 21/12 och öppnar sen som vanligt igen från den 2/1-2017 Samma tider som vanligt 11.30-14.00 I mellandagarna 28-29-30/12 har vi endast öppet kvällstid från kl 18.00 Varmt välkomna!

Jul på Kockeriet 2016

marieAktuellt, Middag

Hej!   Från den 16 november börjar vi med Jul på Kockeriets vis – 4 rätter tillagade på lokala råvaror efter säsongen till 495 kr. I priset ingår en liten fördrink – med eller utan alkohol – och kaffe efter maten. Då vi byter meny nästan dagligen så kan vi inte presentera vad som finns på tallriken just den dagen … Read More